HydroFacial

HydroFacial

Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed. Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Het apparaat heeft de mogelijkheid om mineraal water om te zetten in hydrogeen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen, waaronder magnesium en calcium. Door de sterke penetratie kan het serum gemakkelijk elk deel van de cel binnendringen, hierdoor heeft waterstofrijk water een zeer krachtige opnamefunctie.

De resultaten

  •  Hydrateert de huid
  • Verkleining van de poriën
  •  Diepe reiniging van de huid
  •  Vermindering van fijne lijntjes
  •  Stimulering van de bloedcirculatie
  •  Verbetert de elasticiteit van de huid
  •  Verbetering van de PH waarde van de huid
  •  Verwijdering van de mee-eters en dode huidcellen

Hydrodermabrasie
Een combinatie van dermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen. Een combinatie van een diepgaande reiniging en voeding van de huid met solutions. Reinigt de huid en neemt de bovenste huidlaag dode cellen weg. Gelijktijdig worden er actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Ultrasound
Zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in beweging komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.

Radio Frequent
Het opwekken van warmte in lichaamsweefsel door een hoogfrequente wisselstroom. De radio frequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte om worden gezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat -facelift- direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er jonger uit.

Koude & warme hamer
De koude hamer verzacht de huid en sluit te poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert. De warme hamer ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid. Hiermee kan je een massage geven op de hals en decolleté.