Emotion Skincare

Emotion Biological Skincare heeft de focus op een droge, gevoelige en allergische huid. Emotion SkinCare wordt ook wel de DrogeHuid specialist genoemd.

Een gezonde huid wordt beschermd door sebum, ook wel talg genaamd. Een balans tussen water en vet en talg houdt de huid gezond, dit vormt de natuurlijke afweer/barriëre van de huid. Helaas is de barrière van de huid vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne factoren (medicatie, cellulaire veroudering, stress, et cetera).

Als een barrière beschadigd is wordt de huid droger en reactiever er kunnen zelfs huidziekten ontstaan. De gepatenteerde basis formule van Emotion zorgt ervoor dat de barrière weer hersteld wordt en bestaat uit gezonde vetten die herkend worden als huideigen.

Binnen het merk zijn er verschillende lijnen, dus ook lijnen specifiek voor een huid op leeftijd of echt met huidproblemen.
Heb jij nou een droge huid en ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Boek dan nu een kennismakingsbehandeling en ervaar het aangename huidgevoel wat je krijgt van de Emotion Skincare producten, ik help je graag.
Samen met jou werk ik aan een gezonde huid, een aangenaam huidgevoel met een perfecte glow.