Skinz and more: professioneel schoonheidssalon in Dordrecht

Skinz & more verzorgt behandelingen met producten van de volgende schoonheidsmerken (wilt u meer over de behandelingen van met een specifiek product weten, klik dan op het logo):

Huidverzorging & huidverbetering

Een gezonde huid is het resultaat van de juiste combinatie van huidverzorging en -verbetering. Zelf de huid blijven hydrateren met de juiste producten, afgestemd op uw huidtype, in combinatie met de verzorging van een schoonheidsspecialist.

Met zorg en aandacht ♡

Alle behandelingen in de salon worden met veel zorg en aandacht uitgevoerd – en met oog voor hygiëne. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en workshops en cursussen te volgen, blijf ik op de hoogte van nieuws rondom huidverbetering- en verzorging. Zo kan ik u altijd behandelen met de uiterste zorg.

Natuurlijk is het fijn als u terug blijft komen. Niet alleen voor het heerlijke ontspanmoment dat u uzelf cadeau doet, maar vooral ook voor uw huid. Het geheim tot een mooie, verzorgde huid is namelijk consistentie: goed voor uw huid blijven zorgen – dag in, dag uit. 80% van die zorg kunt u thuis doen met de juiste huidverzorgingsproducten. 20% van die zorg gebeurt in de schoonheidssalon met diepgaande huidverzorging en/of verbetering.

Skinz and more: professioneel schoonheidssalon in Dordrecht